Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

VENDES

Som especialistes en administració, vendes d'immobles, i la gestió documental (contractes compravenda, documentació notarial necessària per la compravenda, emissió cèdula i certificat energètic, assessorament normatives actuals compravenda, etc..). Si necessita una bon plan de Marketing contacti'ns i l'informarem sense cap compromis, la imatge i publicitat del seu pis són els millors aliats per vendre'l. Gestionar i fer la venda del seu immoble, on intentem que s'assenti còmode, segur i amb el millor assessorament tècnic, es la nostra màxima prioritat i es la millor publicitat.

Podem oferir-li financiació amb les principals entitats bancaries amb les millors condicions actuals, i en el cas de no disposar dels mínims exigits el posarem en contacte amb especialistes que podran fer realitat la seva compra.